Om sanningen ska fram

Jag är en nörd. Jag älskar att läsa. och lägga puzzle.
Här har vi böckerna jag har lyckats ta mig igenom sen jag kom till USA. Ska jag rekommendera någon av dessa är det lätt The perks of being a wallflower. Otroligt bra bok, tror att många tonåringar kommer känna igen sig när de läser denna bok. OBS, filmen är alls inte lika bra!!!! En bok jag inte rekommenderar är fifty shades of grey, löjligt dålig bok. så ni som inte har hunnit läsa den och funderar på att göra det, lägg ner era pngar på en annan bok. tro mig, det är fanimej inte värt det. 
 Tänkte dra mig till biblioteket lite senare idag om jag blir bättre. Älskar att spendera min tid där, känns inte som den e bortkastad då. flera timmar kan gå och du känner verklgien att du har gjort någon nytta. plus att böckerna är gratis hehehehheheeheehhe. hej ove sundberg. 

Älskar Livet

Hej alla kära vänner. jag vill bara säga att jag älskar livet. allt är så fantasktiskt underbart just nu. allt från skolan, tennis, fester, vänner och USA. så himla glad att jag gjorde detta. Har lärt mig så mycket, har mognat något enormt. 
älskar min värdmamma, hon e så otroligt skön. våra beverly hills marathon tillsammans. min värdsyster och jag kommer övernes så bra just nu. har INGA läxor längre. 
så min slutsats är att allt är älskvärt förutom att jag ligger hemma, sjuk i influensan vilket är en epedemi här tydligen. de är inte normalt att spy i influensan här då kan man tydligen dö. svenne som jag är säger jag HEJ vinterkräksjukan. har haft dig på besök ett visst antal gånger. chill. ska titta på någon rolig film nu. FÖRRESTEN HAR JAG REKOMENDERAT "THE SWEETEST THING?" ball film måste jag säga. KOLLA PÅ DEN.
puss från ett "svenskt-sommar-värme-texas" pussar och kramar. 
 
oohhh förresten til er som inte har sett musikalen Hair, se den! härlig!
 
min värdpappa hatar den för man e tydligen en demokrat om man gillar den. men så kommer ja, som e republikan på vissa områden och demokrat på andra och säger att jag gillar den. hoppsan. så kan de gå.

Levererar

Tjena! tennis try-outs igår, va hände? jo jag spelade tre bollar och kom med i laget. resten får vänta tills ikväll med resultatet. Japp, nu är de dags att skryta. får väl ta chansen när man kan.
nu sitter alla Wedinare säkert och skrattar för alla vet att jag suger, sämst i släkten. Nu när jag ändå är ärlig så kan jag ju dela med mig att de va inte jag som va bra utan alla andra SÖG. 
ses här i sommar Wedinare?
 Ni sitter förstås på läktaren och ser mig spela finalen mot Djokovic. Fest. 

Hoppsansa

Nu var det nog allt länge sedan jag uppdatera, men har inte haft så mycket att skriva om. Det är väldigt mycket samma gamla vanliga vardag. Som de brukar vara. 
I fredags var jag på kalas hos en kille vid namn Berret, de va kulkul. 
 
 
Jag och molly hitta smaskiga saker i skafferiet. 

Bekännelse

Okej jag ska avslöja ännu en sak jag har blivit beroende av. Känner att de börjar bli rätt mycket, men ja har kul så varför inte? här finns ingenting att klaga på. Hursomhelst är det Real housewives of Beverly Hills. Brukar inte vara så mkt för reality-TV men detta känns allt annat än verklighet. Det är ju trotsallt Beverly Hills vi talar om. 
 
Hur som helst de har samma koncept som svenska Hollywoodfruar med undantaget MER DRAMA. De stämmer och drar varandra inför rätta, deras makar grälar, en utav dem bestämde sig för att ta livet av sig förra säsongen, en utav fruarna är raka motsatsen till Anna Anka, hon låter ALDRIG hennes man röra henne inte ens en liten puss på kinden, plastikoperationer, alkoholism och familjeproblem. Låter hemskt men de är rätt underhållande.
 
Jag och min värdmamma spelar in avsnitt under en viss period och sedan när vi har tillräckligt med avsnitt laddat så sätter vi oss i soffan med ett glas med root-beer och vaniljglass och har marathon. Mycket värd vardagssyssla. 
 
Förresten, tycker alla är helt rubbade. MEN, Kyle är otroligt vacker och Yolanda verkar faktiskt ha lite vett i huvudet (för er som redan tittar). Måste erkänna dock att jag gillar Lisa lite, hon e så söt på någotvis. Kanske för att hon e gammal, råkar ju ha någon slags kärlek för äldre människor. Dawn gillar Adrienne och jag vet att hon är favoriten hos många, men jag tycker att hon kan gå och lägga sig, otroligt rubbad människa. 
övre raden: Kim, Adrienne, Yolanda
Nedre raden: Taylor, Lisa, Brandi, Kyle
 
Blev ju en liten skolkatalog på de. kul. 
hejsvejs.
 
 

Baka liten kaka

Kände mig som en riktig amerikansk hemmafru när jag bakade brownies som Anouk kunde ha med sig till skolan och bjuda lärare och vänner på.
nu får vi bara hoppas att inga dödsfall inträffar i skolan idag... Nu ska jag inte vara sån men de vore helt ok om skolan blev inställd i någon vecka pga Epidemi.
 

Bra vänner

Finfin kvalite! 

Fest

Hejhej, livet är en fest. 
Sitter och chillar i min Beatles tröja, i min nya frisyr och väntar på Molly & Taylor. Vi ska ha kulkul ikväll! 
Haha, ser bara läskigare och läskigare ut för varje sekund man tittar på bilden så de avråder jag er starkt från göra. Hursomhelst e jag kanonnöjd med min nya frisyr. 

Vacker dag

Blev en promenad i parken efter skolan med mitt nya hår. Fantastiskt väder!
Ska bli ännu lite kortare men överlåter de jobbet till frissan. 
Coola grejer. 

OJDÅ

Hoppsan, klippte av mitt hår nyss. själv i spegeln. Lär ju ångra mig imorgonbitti. Hjälp. Ska försöka ta mig till frisören på fredag och fixa till det. dehär lir nog inte bra. 

Snäppet bättre tisdag

Försöker göra mina vardagar snäppet bättre genom att hitta på saker, så idag blev det fixa naglarna. Blev väl sådär nöjd med resultatet. Färgen var alldeles för röd, för ljus. Ville väl ha den mer brun-röda färgen men icke sa nicke. Gillar heller inte att de är så fyrkantiga, gillar inte riktigt det. vill ha de mer runda. Känns så plastigt...
 
ÄR JAG KILLE FÖR ATT JAG KOLLAR PÅ MINA NAGLAR PÅ DETTA VISET ISTÄLLET FÖR SÅHÄR:
(förutsätter att ni har gjort den "leken" när ni var små...)
Eller hahah kom på att de var tvärtom, eller???
Hahahaha. H E T. hursomhelst jag har taggat denna händelse hela dagen. De är säsongs premiär av PLL på tv idag. Yeah buddy. 

Bästa glassen i stan

Ja ni läste rätt, bästa glassen i stan! Starbucks egna, har ni någon gång chansen prova donatella, smakar som Geishachoklad. Fantstiskt. 

Roligare Måndag

Jaha, nu har skolan börjat igen. Kul. Nja, inte riktigt va. Men måste hylla min fjärde period, Home ec. De e ubermega kul, vi lär oss om hälsa och lagar mat. Kulkul. Fast amerikanarnas syn på hälsa är inte riktigt lika dan som den Europeiska kanske... men den får duga! 
Hur som helst, vi alla var deppiga för att skolan hade börjat så vi bestämde oss för att äta på Luby's & gå på BIO. Vi såg Lincoln vilket var en toppen film. men koncentration krävs!!
 
 
 
 
Okej, jag vet att man inte borde lägga upp sånahär bilder för almänheten och nej vi sysslar inte med sådant. Men tyckte faktiskt de va lite kul, Molly skrek ut på parkeringsplatsen att hon hade hittat världens längsta kokain-länga. Sedan var det dags för att sniffa. Haha. Flickan är knäpp. 

BÄSTA BARNVAKTEN I STAN

Jag glömde berätta en rätt rolig sak, jag är världens bästa barnvakt. Nej nu ska jag inte ljuga, jag suger. Inget gick riktigt som jag hade tänkt mig, och hon var så blyg så jag visste inte riktigt vad jag skulle säga och vad jag skulle göra. Men som sagt jag vill ha pengarna så vad var min lösning? Jo jag köpte mig ur situationen, Köpte en present till ungen. Nu kommer hon garanterat säga till sin mamma att jag var helt fantastisk och mamman kommer anställa mig igen (håller tummarna). om de inte funkar blir jag ledsen, jag har inte slösat bort mina pengar på en leksaks-isbjörn utan någon valuta för pengarna. 
 
 
Någon som vill göra affärer med mig?
 
 

Mina damer och herrar.

De vackra dagarna börjar lida mot sitt slut
Snart i skolan jag måste be lärarna hålla trut
Läxor, plugg och evigt tjat
jag måste för er erkänna, att jag är otroligt lat
matten gör mig på dåligt humör
nästan så jag börjar fundera på att dra hem eller till skanör. 
Dock är det bara tre veckor tills jag får ligga på stranden och sola
hoppas inte maten är för dålig och jag måste spendera dagarna på toa. 
bloggandet kommer inte vara på topp
så för mina rivaler kommer de inte ens vara något lopp.
Skola, fotboll, läxor och sova
men ska försöka blogga, de kan jag lova.
hoppas detta inlägg glädjer er alla
för nu vill jag inte skriva, palla. 
 
Med detta inlägg vill jag säga att jag börjar skolan och de kommer inte finnas så mycket att skriva om. iaf inget som jag tror intresserar er. Men ni får gärna ge mig något tips. Annars håll ut snart kommer Hawaii och då kommer de finnas överflöd med saker att skriva.
Kramar från Texas. 
 
HEJHEJ FRÅN ÖVERYCKLIG TJEJ. 
 
FÖRRESTEN, det finns ingen snäll själ där ute som vill vara en ängel och göra en lite coolare design än dessa tråkiga??? skulle verkligen uppskattas. Får liksom lite mer motivation till att skriva då :))))))))))

Netflix

Okej, nu har jag ett tips till er som läser detta.  och tipset är netflix. Jag vet att de kanske är aningen tidigt för att tillkännage bästa köpet 2013 men jag kan nog säga att säkerligen detta kommer att kvarstå året ut som mitt bästa köp. KÖP KÖP KÖP. har sett att man även i Sverige kan använda sig av detta program.
Okej så vad är netflix? jo det är en hemsida där du istort sätt kan se vilken film/tv-show du vill. När du vill. inte bara på datorn utan även på tvn. genom WII, playstation osv. Ja, hursomhelst. jag ska ta mig igenom alla The hills avsnitt, Gossip Girl, alla söta disney filmer samt modern i Midsumer osv osv dom kommande dagarna.
 
 
Finns till och med en kategori för Gay/lesbian's. Den tänkte jag kika närmare på. 
 
 
 
 

Klänning

Jag har köpt en klänning, fick den för 10 dollar när den tidigare gick för 67. KAP.
 
 
Nu ska jag vara barnvakt. Jag och barn är inte bästa vänner, ska bli kul att se hur jag lyckas tackla denna dag.. 
 

WHATDÖFÖÖÖÖCK?!?!

Okej, lägesrapport: förvirrad. Var nyss på bio. Såg Skyfall, så som jag har längtat. Satt som helt förstenad och glodde på skärmen som aldrig förr. Allt var så otroligt bra. Bästa Bond filmen av Daniel Craig, kanske till och med en utav de bästa Bond filmerna överhuvudtaget, men det kan vi diskutera senare. Planerade allt, vad jag skulle skriva i detta inlägg, om hur bra jag tyckte att den va. Hörde rykten om att de inte fanns någon Bond-brud, dra på trissor, hur många hade han egentligen? Han skördade ju brudar som en unge pallar äpplen. Hur många var det under filmen? tre/fyra stycken? Bond brukar ju bara ha två. Och humorn i filmen var ju helkul, fnissade som en liten 10-åring under större delen av filmen. OCH HUR KUL VAR INTE JAVIER BARDEM?? Störtskön snubbe, inte så vacker men STÖRTSKÖN. Anouk berättade senare för mig att han är gift med Penelope Cruz i verkligheten, dra på trissor. exempel på att kärleken är blind måste jag tyvärr säga. Hur som helst, vad inträffar i slutet? M DÖR? Hur tänkte dom nu??? hon och Bond tillsammans är ju ett team! Det är ju ingen Bond utan M? Blev otroligt besviken helt plötsligt. Vill inte se nästa film. Och när jag inte tror att de kan bli värre, vad gör dom då? JUST DET. dom ersätter M med Ralph Fiennes? Nä nu får det väl vara nog, ett sånt stort Harry Potter fan som jag är kan dom ju inte ersätta min älskade M i Bond med självaste Lord Voldemort? Hah de va de. nu har jag fått skriva av mig. 
 
Okej bästa Bond filmen? Hmm, kan va denna (Skyfall) eller Die another day, 20:onde Bondfilmen, sista filmen av Pierce Brosnan. Den filmen är den perfekta blandingen av tradionella Bond och den moderna enligt mig. Den har liksom inslag av det moderna men hänger ändå kvar vid den gamla Bond, de orealistiska momenten dvs.
 
Hoppsan detta blev en väldigt lång text. hoppas någon orkar läsa.
 
Hej babe. Varför så bekymmrad? 
 

Avundsjuka?

Mina damer och herrar, tänkte bara medela er att idag (2/2-13) är det exakt en månad tills jag drar till Honolulu i Hawaii. Ja vet, de är okej att vara avis. 
 

Ron's BBBBBBB-day

Hej. kära familj. och några vänner. Nu har jag firat en födelsedag. Min värdfader blev 48. Åt på ett sånthär ballt ställe där de lagar maten framför ögonen på dig. Åt pilgrimsmusslor och räkor. Smarr. 
Tog tyvärr inga bilder men snor någon ful från min vsyster. så min tråkiga blogg blir något mer interessant. 
Glad andra januari på er. Förresten Martine börjar skolan imorgon. Den loosern. hah. 
 
 
Diggar min lillasyrras outfit. Har hört att lila zebra ska vara väldigt inne 2013. Ska försöka kränga på mig den och använda i skolan. Den har ju trotsallt en krage = går under skolans dresscode! JIPPIE. 

Silver linings

Var på Bio igår med Molly, Martine och hennes värdsyster och såg filmen silver linings. Alltså väldigt bra skådespelare men filmen i sig var lite tradig. Kom på mig själv med att sova halva filmen. Har aldrig hänt förut att jag somnar på bion. Kanske nyårs fel men nja inget att rekomendera. Nu ska jag iväg och fira Ron's födelsedag som en levande zombie. 
 

Lyckan i en T-shirt

Tror jag hittade favorit tröjan 2013 mitt i letandet av nyårsklänningen, skrek till då jag såg den. Då kan man ju kanske undra, vad kan detta vara för tröja som får en att skrika? Jo ni gissade rätt. The Beatles. Fint fint. Denna kommer användas flitigt.  
Bästa köpet 2012. Solklar vinst.

Tredje och sista vändan

lite high-on-life känsla här. 
 Tack för en väldigt lyckad afton. 

Nyår No. 2

Vad borde man lägga upp på bloggen och vad borde inte komma upp? Tyckte peronsligen förre inlägget var extremt tråkigt så jag kör en vända till. Testar gränserna lite.
 
 
 
 
Kvällens skörd. Skämt åsido. 
Hoppas det såg ut som vi hade någorlunda kul på dessa bilder jämför med de förra. 

Äntligen nytt

 
Här får ni lite bilder från mitt nyår. Kulkul hade jag verkligen. Och ni vet som man säger, de som händer på 12-slaget speglar sig resten av året. 

HAPPY NEW YEARS EVE

Lite fjortis får man väl bjuda på. Nu ska vi ut och röja. tänka på refrängen på detta år.